مردم فرشته گونه دین و کشور را حفظ کردند| برخی در کشور خلاف مسیر انسانیت حرکت می کنند
به گزارش خبرگزاری رسا، سرپرست سازمان اورژانس کشور به همراه جمعی از معاونین و مدیران این سازمان با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با حضرت آیت الله جوادی آملی دیدار و گزارشی از فعالیت ها و اقدامات سازمان اورژانس کشور به ویژه در حوادث طبیعی و مراسمات ملی و مذهبی از جمله اربعین حسینی ارائه کرد.
در ادامه حضرت آیت الله جوادی آملی در سخنانی اظهار داشت: جریان پزشکی از آنجا که مربوط به انسان است در اوج قرار دارد و لذا تمام مشاغل وابسته به پزشکی مانند اورژانس نیز در اوج خواهند بود، اما اگر پزشکی را بیطاری بدانیم، طبیعتاً سطح کار اورژانس هم پایین خواهد آمد، در نتیجه باید ببینم چه تعریفی برای انسان در ذهن داریم؛ اگر انسان را مرغ باغ ملکوت دانستیم و فهمیدیم که انسان موجودی ابدی است، آنگاه متوجه خواهیم شد که انسان حیوان نیست تا همه مشکلات و بیماری های او با آزمایشگاه موش حل شود.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: اینکه خداوند در قرآن می فرماید برخی بیمار دل هستند، این مطلب را با آزمایشگاه موش که نمی توان ثابت کرد، درمان اینگونه از بیماری ها نیز از آزمایشگاه موش بر نمی آید، لذا ما باید بین انسان و حیوان فرق بگذاریم، اگر جایگاه انسان روشن شود تازه جایگاه اورژانس روشن خواهد شد.
وی تصریح کرد: دفاع مقدس از آنجا که همه کشورهای جهان علیه ما متحد شدند و ما را کوبیدند، جنگ جهانی سوم بود، در این میان تنها دینِ مردم باعث حفظ کشور شد، مردم فرشته گونه دین و کشور را حفظ کردند، تنها کسی که خود را انسان بداند و بداند بعد از مرگ نخواهد پوسید، می تواند اینچنین در مقابل دشمن بایستد.
حضرت آیت الله جوادی آملی ابراز داشت: برخی از انسانها البته در خلاف مسیر انسانیت خود حرکت می کنند، مثلا در شرایط امروز کشور برخی موش گونه زندگی می کنند، این شخص دو تُن طلا ذخیره می کند برای چه؟ مگر پرنده ای که چیزی ذخیره نمی کند و هزاران کیلومتر کوچ می کند، روزی او تامین نمی شود؟ خدا روزی همه موجودات را تامین می کند وقتی می توان مانند کبوتر و کبک آزادمنشانه زندگی کرد چرا موش گونه زندگی کنیم؟ وقتی فرمود در قیامت برخی به شکل حیوان محشور می شوند به همین دلیل است که این شخص در دنیا در مسیر موش شدن و حیوان شدن حرکت کرده است.
وی با اشاره به خدمات ارزشمند اورژانس و تقدیر از این خدمات بیان داشت: شما باید بدانید که دین خود را به مردم ادا می کنید، در حقیقت شما امانتدار مردم هستید لذا مراقب باشید خیانت در امانت نشود، نگویید خدمات ما رایگان است، بگویید ما داریم حق و امانت مردم را به آنها باز می گردانیم و حق آنها را ادا می کنیم.
مفسر برجسته قرآن کریم ادامه داد: در دعاها از خدا می خواهیم خدایا آن توفیق را به ما بده که خدمت به مردم و دین به دست ما باشد، در نتیجه خدا را شاکر باشید که خطر را از مردم دور می کنید که طبق روایات کسی که خطر را از مردم دور می کند بهشت بر او لازم می شود./۱۳۲۳/د۱۰۳/ق